Simona Gherghe, fără machiaj în timpul liber

Simona Gherghe, fără machiaj în timpul liber. Prezentatoarea TV arată întotdeauna impecabil, semn că este mai fericită ca niciodată. Arată minunat la 40 de ani, iar asta se poate observa cel mai bine într-o imagine făcută recent, în weekend. Fără make-up a surprins!

O vedem în fiecare săptămâna, de luni până vineri, la „Acces Direct”, pe Antena 1. Este foarte aranjată, poartă ţinute elegante şi se concentrează pe cazurile emoţionante pe care le aduce în discuţie ea şi echipa. Nu de multe ori vorbeşte despre familia sa, despre bucuria din viaţa ei. Simona Gherghe a arătat cum petrece timpul liber.

Vedeta şi Ana Georgia s-au bucurat de timpul frumos şi ai ieşit împreună la plimbare. Micuţa stă în cărucior, iar mămica face poze. Cu această imagine a uimit. Prezentatoarea TV nu poartă pic de machiaj, nu are nici părul aranjat. Ştim deja că a schimbat prefixul, în toamnă a împlinit 40 de ani.  Nu are urme de riduri, arată minunat.

„De ce nu e şi mâine duminică… #anageorgia #simonagherghe”, a notat vedeta.

Se pare că şi-ar mai fi dorit câteva zile libere, poate ca să stea alături de fetiţa vioaie şi drăgălaşă.

Ce salariu are Simona Gherghe la „Acces Direct”

Prezentatoarea TV lucrează de ani buni la 'Acces Direct', unde face o muncă foarte bune. Tot timpul se implică în cazurile pe care le prezintă și atunci când e cazul să dea un sfat sau o mână de ajutor o face fără să stea pe gânduri. Simona Gherghe ar avea un salariu mare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro