Johnny Depp, apariția extrem de sexy la premiera mondială „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”

Publicat pe

După ce apariția sa de la ziua lui Lady Gaga, în martie, a fost una îngrijorătoare pentru mulți, Johnny Depp impresionează de această dată și a arătat excelent la premiera mondială a celei de-a cincea părți „Pirații din Caraibe'.

Un adevărat sex-simbol a fost Depp la premiera „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' din Los Angeles. Îmbrăcat în jeansi negri, cămașă neagră, vestă în aceeași nuanță și sacou alb cu negru, actorul a zâmbit încontinuu și a arătat o formă fizică de invidiat. Și pentru că joacă rolul unui pirat legendar, lanțurile mari de la gât, cerceii, inelele și batista legată de cureaua pantalonilor nu au lipsit și i-au conferit lui Depp un aer de bad boy, sexy și foarte atrăgător. În plus, părul răvășit a completat look-ul său.

Johnny Depp l-a eclipsat până și pe Orlando Bloom, care și-a făcut apariția într-o ținută albastră complet și nu putem să nu spunem că a arătat senzațional.

Actorul care îl interpretează pe Jack Sparow în seria „Pirații din Caraibe' a îngrijorat pe multă lume în urmă cu două luni când, la petrecerea aniversară a lui Lady Gaga, a avut o apariție neîngrijită și părea răpus de vicii și supărări.

Johnny Depp, apariția extrem de sexy la premiera mondială „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'Johnny Depp, apariția extrem de sexy la premiera mondială „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Bătrân și neîngrijit! Johnny Depp a șocat la petrecerea organizată de Lady Gaga 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter