Johnny Depp, comentariu controversat despre Donald Trump: „Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un președinte?”

Publicat pe

Johnny Depp a stârnit o mulțime de reacții după ce, la lansarea filmului „The Libertine', a făcut un comentariu controversat cu privire la asasinarea președintelui Americii.

Depp se află zilele acestea la festivalul de muzică din Regatul Unit ca reprezentant al evenimentului său Cineramageddon. În timp ce prezenta unul dintre cele trei filme pentru care a fost selectat, acesta i-a întrebat pe participanții la festival „puteți să mi-l aduceți aici pe Trump?'. Mai apoi, pentru a răspunde bârfelor, acesta a continuat: „Mă înțelegeți complet greșit. Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un președinte?'

Actorul a mai adăugat: „Vreau să mă calific, nu sunt un actor. Mint ca să trăiesc. Oricum, a trecut ceva timp și poate este momentul.'

Potrivit BBC, se pare că Depp a continuat să își califice comentariile făcând referire la anul 1885 atunci când Abraham Lincoln a fost împușcat de către actorul John Wikes Booth.

„Apropo, asta va apărea în presă și va fi oribil. Este doar o întrebare, nu insinuez nimic', a mai spus Depp.

Johnny Depp a sosit la Glastonburry într-un Cadillac vechi și a introdus trei dintre filmele sale preferate: „The Libertine', „Withnail & I' și „Dead Man' înainte de a răspunde întrebărilor mulțimii.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Johnny Depp, apariția extrem de sexy la premiera mondială „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter