Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în secret

Publicat pe de Alina Dan

Nu mai era nicio urmă de îndoială că dragostea dintre cântăreț și fiica actorului Stephen Baldwin este nu doar fulgerătoare, ci și foarte pasională. Deși mulți s-au așteptat ca focul să se stingă repede, iată că lucrurile au avansat, iar Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în secret.

Căsătoria civilă, pentru că, deocamdată, doar despre asta este vorba, ar fi avut loc, potrivit presei internaționale, încă de joi, când cei doi îndragostiţi au fost surprinşi de paparazzi ieșind dintr-un oficiu de stare civilă din New York. Au fost acolo pentru a-şi lua, în mare secret, certificatul de căsătorie. Informația a fost ulterior confirmată de către apropiați ai cuplului.

Vestea ca Justin Bieber s-a logodit cu Hailey Baldwin, în luna iulie, a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi erau împreună de numai o lună în momentul în care celebrul artist a făcut cerea în căsătorie în timpul unei vacanţe romantice în Bahamas.

Anterior, Justin Bieber a avuut o relație tumultoasă cu Selena Gomez. Se pare că artista nu și-a revenit nici până acum în urma despărțirii de Bieber și mult timp a refuzat să accepte faptul că fostul ei partener trăiește o nouă poveste de iubire.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter