Cum scapi de mătreață cu o pastilă pe care toată lumea o are acasă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Te-ai săturat de mătreață? Se vede urât pe păr, pe haine și indiferent cât de frumos ești coafată, efectul parcă s-a anulat. Combină această pastilă cu șamponul tău obișnuit!

Toată lumea are acasă aspirină! Dacă nu ai, dă o fugă până la farmacie, oricum e unul dintre cele mai ieftine medicamente.

De data asta, nu înghițim aspirina ci va avea uz extern. Compusul activ din aspirină, acid acetilsalicilic, este prezent în formula multor șampoane anti-mătreață.

Citește și:

Cearcăne, pungi? Prepară-ți o mască naturală pentru ochi

Amestecul senzațional care ajută la creșterea genelor și sprâncenelor

De ce? Pentru că are efect antimicrobian, antifungic, ceea ce duce la bune rezultate în combaterea mătreței și reducerea inflamării scalpului.

Concret, ce e de făcut! Ia două tablete de aspirină și pisează-le bine. Pune-le într-un șervețel și ia-le cu tine la baie.

Când vrei să-ți speli părul, pune în palmă cantitatea necesară din șamponul pe care îl folosești în mod obișnuit și peste el praful de aspirină.

Amestecă-le puțin în cușul palmei și masează mixtura la nivelul scalpului. Lasă să acționeze două minute și apoi clătește.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter