Amestecul senzațional care ajută la creșterea genelor și sprâncenelor

Publicat pe de Catalina Cristescu

Îți dorești sprâncene mai bogate, gene regenerate, mai puternice și mai lungi? Prepară singură acasă acest amestec ce ajută la creșterea genelor și sprâncenelor.

Nu e nevoie deloc de investiții mari, ci de un drum până la magazinele care vând ingrediente naturale (sau o comandă online) și un tub mai vechi de mascara.

Citește și:

Trucuri de machiaj pentru blonde

Trucuri de machiaj pentru brunete

Spala foarte bine atât tubul cât și periuța rimelului vechi, trebuie să fie perfect curate! Nu vrei să faci vreo infecție la ochi.

Apoi, pentru a nu greși cantitățile și a realiza bine amestecul magic, întâi folosește-te de un bol mic de sticlă.

Soluția finală este compusă din 50% vitamina E sub formă de ulei, 25% ulei de ricin și 25% gel de aloe vera cu puritate 100%.

Mixează aceste cantități în bol, apoi cu ajutorul unei seringi umple tubul gol de mascara. Aplică produsul rezultat în fiecare seară, pe genele și sprâncenele demachiate.

În general aceste trei produse sunt recomandate pentru folosirea individuală (alături de alte soluții naturale precum uleiul de jojoba, de cocos, de argan etc) însă puterea lor de reparare și regenerare este mult sporită dacă sunt folosite împreună.

De ce? Pentru că vitamina E sporește creșterea genelor și a sprâncenelor, aloe vera face firul mai viguros, iar uleiul de ricin cu rol antiinflamator îmbunătățește circulația sângelui și astfel creșterea genelor.

Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter