Majoratul Alexiei Eram, ca o petrecere de Hollywood. Imagini emoționante tată-fiică

Publicat pe

Majoratul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a fost o petrecere de basm. O demonstrează zecile de fotografii pe care atât sărbătorita, cât și mama ei și o parte dintre invitați le-au publicat pe site-urile de socializare. 

Majoratul Alexiei Eram, ca o petrecere de Hollywood. Imagini emoționante tată-fiicăMajoratul Alexiei Eram, ca o petrecere de Hollywood. Imagini emoționante tată-fiică

Baloane, confetti, artificii, un tort glamourous, în ton cu petrecerea, au fost printre ingredientele unui majorat de poveste. Însă, dincolo de momentul tortului, punctul culminant al oricărei petreceri de majorat, cele mai frumoase și, totodată, mai emoțioante imagini au fost acelea în care sărbătorita a fost alături de tatăl ei. De altfel, chiar Andreea Esca a notat că Alexia este 'daddy’s girl' (fata tatei – n.r.).

Piesa – cheie a petrecerii a fost cada cu baloane roz în care Mario Fresh, iubitul Alexiei, s-a 'scăldat' pentru un moment de neuitat. De neuitat va fi, desigur, atât pentru sărbătorită, cât și pentru invitați, apariția surpriză a lui Florin Salam, care i-a cântat Alexiei chiar în momentul în care tortul i-a fost adus.

Majoratul Alexiei Eram și viața la 18 ani

Petrecerea de majorat a fiicei Andreei Esca încheie o vară de foc a tinerei care, în scurt timp, urmează să plece la studii în străinătate. Despre acest moment al despărțirii de familie dar și de iubitul care va rămâne în țară pentru proiectele muzicale pe care le are în derulare, Alexia a vorbit într-un interviu pe care l-a acordat revistei VIVA!. 

Sursa foto: INSTAGRAM 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă