Justin Timberlake și Jessica Biel divorțează? Care este, de fapt, adevărul despre mariajul celor doi

Publicat pe

„Justin și Jessica, divorț de 300 de milioane de dolari', asta titrează pe prima pagină publicația OK Magazine USA, ceea ce a ridicat o mulțime de semne de întrebare legat de căsnicia celor doi care par să aibă o relație perfectă.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți de 5 ani și au împreună un băiat de 2 ani. De fiecare dată aceștia ne-au copleșit cu declarațiile lor de dragoste și cu imaginile postate pe Instagram, așa că o veste privind divorțul a șocat pe toată lumea.

„Mariajul dintre Justin și Jessica se sfărâmă! Pe măsură ce luptă pentru copii, cariere și alte femei, mariajul de 5 ani al lui Justin Timberlake și al Jessicăi Biel este în primejdie', scrie revista americană.

Unul dintre semnele care ar prevesti divorțul ar fi faptul că Justin nu i-a fost alături soției la Premiile Emmy, ceea ce ar fi dus la o dispută între ei.

„Ei au fost într-un impas de luni de zile, Premiile Emmy au reprezentat o noapte uriașă pentru Jess și, de obicei, ei au grijă să facă front comun în fața camerelor. Faptul că Justin a refuzat să îi fie alături a generat o mulțime de speculații  privind stadiul relației lor acum', a declarat o sursă pentru publicație.

„Jessica se simte ca o mamă singură și s-a săturat de asta. Pur și simplu nu mai are încredere în el', ar mai fi adăugat sursa, care susține și faptul că cei doi se ceartă din cauza altor femei.

„Acum, cuplul se confruntă cu posibilitatea de a pune capăt la tot, ceea ce ar înseamna că Biel ar rămâne cu jumătatea din averea de 300 de milioane de dolari a soțului ei', s-a mai arătat în articol.

Însă toate aceste speculații par să fie contrazise vehement de către gosipcop.com, care consideră că ceea ce a scris OK Magazine US este complet fals și explică care au fost, cu adevărat, motivele pentru care Justin nu i-a fost alături Jessicăi la Emmy. Se pare că Justin se înscrisese la festivalul de muzică Rock In Rio, din Brazilia cu mult înainte ca Biel să afle că va prezenta la Premiile Emmy. Ea ar fi fost foarte conștientă că el nu o va însoți, iar având în vedere că nu era nominalizată, Timberlake a decis să își îndeplinească obligația profesională.

Potrivit aceluiași site, se pare că Justin și Jessica se înțeleg foarte bine și continuă să aibă o relație puternică. „Ei se susțin și se iubesc', ar fi declarat o sursă pentru gossipcop.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, gossipcop.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter