La doar o lună de când a născut, Serena Williams își pregătește revenirea în tenis. „Acum se antrenează!” Cum arată jucătoarea

Publicat pe

La doar o lună de când a devenit pentru prima oară mamă, Serena Williams se gândește deja să se întoarcă pe terenul de tenis, așa că primul turneu la care va participa va fi chiar Australian Open, acolo unde dorește să își apere titlul câștigat.

Anunțul a fost făcut chiar de către directorul competiției, Craig Tiley, care a le-a spus reporterilor la Melbourne că „Serena va reveni'.

„Ea dorește să revină în 2018 și să-și apere titlul, iar acum se antrenează. Mai sunt câteva luni până atunci și, desigur, depinde numai de ea la ce nivel se va afla din punct de vedere fizic', a mai declarat oficialul australian, potrivit Agerpres.

Serena Williams a câștigat cel de-al 23-lea trofeu de Grand Slam la ediția din 2017 a turneului australian, în timp ce era însărcinată cu fiica sa. Jucătoarea de tenis a născut pe 1 septembrie o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Alexis Olympia Ohanian.

Serena are 3 luni la dispoziție pentru a se antrena pentru marea revenire, dar, dacă privim ultimele imagini cu ea postate pe Instagram, pare că arată mai bine ca înainte și că și-a revenit complet după sarcină.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter