Kamara s-a accidentat grav: ”Triplă fractură de os zigomatic, mandibulă și pomete”

Publicat pe de Diana Stamen

Pe lângă pasiunea pe care o are pentru muzică, artistul este pasionat și de fotbal și dovedește asta prin implicarea pe care o are la echipa la care joacă de puțin timp. Kamara s-a accidentat foarte grav în urma unui meci de la care a participat, dar totul a fost de dragul echipei.

Această accidentare îl va ține pe Kamara o bună perioadă departe de terenul de fotbal, acolo unde reușește să înscrie goluri remarcabile. La ultimul meci la care a jucat, cântărețul s-a ales cu triplă fractură de os zigomatic, mandibulă și pomete, destul de grav, ce-i drept.

'Primul meci din retur, primul meu gol (în ultimul minut) pentru ACS Măgurele. Scor final 2- 2. Felicitări băieții pentru dăruire, asta chiar dacă pentru mine s-a soldat cu triplă fractură de os zigomatic, mandibulă și pomete. O să lipsesc o vreme, voi continuați aventura și la finalul returului, să sărbătorim împreună:)', a scris Kamara pe social media. Artistul joacă de câteva luni la o echipă de fotbal din orașul Măgurele, unde se străduiește să dea tot ce e mai bun. Cum pasiunea pentru sport este mare, Kamara este și la echipa de fotbal a artiștilor, acolo unde joacă alături de Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Tavi Clonda și Aurelian Temișan.

Kamara s-a accidentat la un meci de fotbal

Kamara s-a accidentat la un meci de fotbal

Citește și: Răsturnare de situație! Kamara renunță la divorț și vrea să se întoarcă la soție / VIVA EXCLUSIV

Citește și: Afecțiunea de care suferă băiețelul lui Kamara! Soția artistului a dezvăluit: 'Nimeni nu știe'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter