Kanye West şi Kim Kardashian au anunţat venirea pe lume al celui de-al treilea copil: "Suntem fericiţi!"

Publicat pe

Este fericire mare în familia celebrei Kim Kardashian! Cu ajutorul unei mame surogat, vedeta îşi va strânge în braţe cel de-al treilea copil, o fetiţă sănătoasă! Iată declaraţia!

Kim Kardashian a anunţat în data de 16 ianuarie 2018 că familia lor este binecuvântată cu al treilea copil. Este vorba despre o fetiţă perfect sănătoasă. Cuplul a apelat la o mamă surogat. Naşterea a decurs foarte bine datorită medicilor care s-au ocupat minuţios de mama surogat şi de fetiţă.

Cei doi mai au împreună doi copii, unul de 4 ani, pe nume North și unul de 2 anişori, pe nume Saint. Nașterea lui Saint i-a cauzat probleme lui Kim Kardashian, iar medicii i-au interzis să mai rămână însărcinată.

Citeşte şi: Irina Columbeanu a împlinit 11 ani! Monica Gabor i-a transmis un mesaj emoționant: 'Miracolul de a te naște'

Kanye West şi Kim Kardashian, părinţi pentru a treia oară

„Kanye şi cu mine suntem fericiţi să anunţăm venirea pe lume a sănătoasei şi frumoasei noastre fetiţe. Suntem extrem de recunoscători mamei surogat care a făcut să ni se realizeze visul, oferindu-ne cel mai mare dar pe care cineva îl poate primi. Le mulţumim şi minunaţilor doctori şi asistente pentru îngrijirea lor specială. North şi Saint sunt nerăbdători să îşi întâmpine surioara. Cu dragoste, Kim Kardashian West”, a scris Kim Kardashian pe site-ul ei.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter