Irina Columbeanu a împlinit 11 ani! Monica Gabor i-a transmis un mesaj emoționant: ”Miracolul de a te naște”

Publicat pe

Le despart mii de kilometri, dar nimic nu o împiedică pe Monica Gabor să-i transmită toate gândurile bune și toată iubirea fiicei sale. Astăzi, Irina Columbeanu împlinește 11 ani.

Deși se văd foarte rar, Monica Gabor îi duce dorul în fiecare zi fetiței sale. Irina Columbeanu vorbește zilnic cu mama ei și o ține la curent cu tot ce i se întâmplă. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este sărbătorita zilei. Înainte de a se întoarce în România, Irina a primit multe cadouri din partea mamei sale.

Monica Gabor i-a transmis un mesaj absolut emoționant fiicei sale, Irina. 'Happy birthday to my angel daughter!  ‍ Draga mea fiică, Irina Columbeanu astăzi este o zi foarte specială pentru ca este ziua în care am putut să îmi țin în brațe îngerașul. Acum 11 ani am primit în dar cel mai frumos cadou, miracolul de a te naște pe tine. Mi-ai schimbat viața pentru totdeauna și m-ai ajutat sa devin persoana care sunt astăzi. Irina, te iubesc mai mult decât cuvintele pot să exprime. Indiferent de cât de mare vei crește, pentru mine vei fi mereu fetița mea iubită.', a postat vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink au stat la aceeași masă

Irina Columbeanu îl numește acum 'tată' și pe Mr. Pink, după cum chiar ea a scris pe una dintre rețelele de socializare. 'Nu-mi vine să cred că a mai trecut un an. Am decis să-mi petrec ultima zi din 2017 cu familia mea, mama mea, tatăl meu,  fratele meu mai mic și prietenii mei', a scris Irina pe una dintre rețelele de socializare. Irinel Columbeanu și actualul iubit al fostei sale soții și-au dat mâna, ba chiar ar avea o relație cât se poate de ok. „L-am cunoscut pe fiul lui Mr. Pink şi este foarte simpatic şi jucăuş. Am şi jucat jocuri pe care nu le ştiam de la Irina. Este un băiat comunicativ. Este un om foarte bun, în ciuda multor comentarii. (…) Este o relație serioasă, foarte serioasă și acest lucru mă bucură. Irina s-a simțit foarte bine în acest mediu', a declarat afaceristul într-o emisiune TV.

FOTO: Instagram, Facebook

Diana Samen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva