Bruce Willis, supus la “cazne” de neimaginat de către fiica lui – unghii sclipitoare și stickere cu pisicuțe!

Publicat pe

Celebrul Bruce Willis a trecut prim multe la viața lui, dar la o asemenea caznă' nu a mai fost niciodată supus. Fiica lui cea mică l-a obligat să-i devină model în mini-salonul ei de manichiură, iar lucrurile au luat-o razna destul de repede, actorul fiind împodobit' cu stickere de toate felurile…

Bruce Willis are parte de manichiura perfectă!

 

Nu demult, Bruce Willis arunca în aer clădiri întregi, omora sute de teroriști în câteva secunde, iar asta în timp ce călca desculț pe cioburi la minus 50 de grade… Starul din Die Hard nu a știut însă până recent ce înseamnă cu adevărat tortura, dar a avut ocazia să afle, răbdarea fiindu-i pusă serios la încercare de Mabel Ray, fiica sa în vârstă de 5 ani și jumătate.

 

Într-o fotografie postată pe Instagram, spre deliciul fanilor, Bruce Willis stă cuminte pe un scaun în timp ce Mabel îi decorează unghiile, și nu oricum, ci după model. Actorul a pus ca hashtag la poză #dadofgirls  și, într-adevăr, cine știe mai bine ca el cum e să fii tată de fete?!

Din căsătoria cu Demi Moore, actorul are trei fiice, Talullah (23), Scout (26) și Rummer (29), iar actuala sa soție, Emma Heming Willis, i-a mai dăruit încă două fiice, pe Mabel Ray (5) și Evelyn Penn (3), așa că, până acum, probabil că s-a obișnuit cu statutul de tată de fată… Singura problemă este că actorul nu mai e la prima tinerețe, iar la 62 de ani o astfel de îndeletnicire îți poate scoate peri albi. Iată însă că Willis, care a devenit faimos în urma rolului jucat într-un serial de comedie (Maddie & David), dovedește încă o dată că nu și-a pierdut simțul umorului. Actorul nu doar că a acceptat să se lase împodobit de puștoaica lui, ci a și făcut public momentul, care, trebuie să recunoașteți, este în egală măsură amuzant și înduioșător…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter