Kate Hudson este însărcinată pentru a treia oară. Imagini cu actriţa, la plajă

Publicat pe

Kate Hudson este însărcinată pentru a treia oară. Actriţa americană va deveni mamă pentru a treia oară, fiind însărcinată cu primul ei copil cu actualul iubit, muzicianul Danny Fujikawa, cu care are o relaţie de un an. Aceasta a fost surprinsă recent la plajă, iată imaginile!

Actriţa în vârstă de 38 de ani a făcut anunţul în luna aprilie şi a dezvăluit că va avea o fetiţă. Deşi au o relaţie de doar un an, actriţa spune că îl cunoaşte pe muzician, tatăl viitorului copil, care este fratele vitreg al celei mai bune prietene a ei, de 15 ani.

Kate Hudson este însărcinată pentru a treia oară. Imagini cu actriţa, la plajăKate Hudson este însărcinată pentru a treia oară. Imagini cu actriţa, la plajă

Cine este Danny Fujikawa

Fujikawa a înfiinţat, în 2013, casa de discuri Lightwave Records şi a fost chitaristul trupei folk-rock Chief, care s-a destrămat în 2011. Hudson mai are un fiu în vârstă de 6 ani, Bingham, cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, de care s-a despărţit în 2014, după ce s-au logodit în 2011.

Foto: Hepta 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter