Ilinca Vandici, despre micuțul Zian: ”Îmi place să-mi pun amprenta asupra educației lui”

Publicat pe

Ilinca Vandici este cea mai fericită femeie din lume de când în viața ei a apărut micuțul Zian. Vedeta are ajutor de nădejde atunci când vine vorba de creșterea băiețelului. Mama și soacra vedetei o ajută de fiecare dată când are nevoie, iar prezentatoarea TV este foarte implicată în creșterea fiului său.

Vedeta consideră că este o mamă extraordinară și că se descurcă foarte bine cu acest rol. De fiecare dată când are timp liber, Ilinca Vandici îl petrece împreună cu micuțul Zian. Prezentatoarea TV de la 'Bravo, ai stil' este foarte mândră de băiețelul ei pentru că face lucruri pe care alți copii la vârsta lui nu le fac.

'Eu cred că excepțional, dar asta trebuie să-l întrebați pe bebe Zian atunci când va mai crește și vă va putea răspunde la întrebarea asta. El crește foarte frumos, se dezvoltă extrem de armonios din toate punctele de vedere. E foarte precoce pentru un copil de vârsta lui. La 10 luni face deja lucruri pe care alții le fac mai târziu puțin. Ăsta e meritul meu, meritul mamei mele și al soacrei mele. Tot timpul pe care îl am liber îl dedic 100% copilului pentru că îmi place să stau cu el, îmi place să știu tot ce se întâmplă în jurul lui. Îmi place să-mi pun amprenta asupra educației lui', ne-a dezvăluit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și-a programat vacanțele

Pentru că a venit vara, vedeta s-a gândit deja unde vrea să-și petreacă zilele de concediu. Ilinca Vandici are în plan vreo trei vacanțe, iar Zian este inclus în două dintre ele. Vedeta nu dorește deocamdată să-l scoată din țară pe micuț, așa că își va petrece o parte dintre vacanțe în România.

'Am programat vreo trei vacanțe. Trebuie neapărat să merg la mare, trebuie neapărat să merg la munte cu bebe, iar apoi voi merge și eu în vacanță cu soțul meu, câteva zile, la mare, la soare, la plajă. Bebelușul este pe primul plan și de data aceasta. Trebuie să mergem neapărat cu el la mare și la munte, aici în țară, deocamdată nu vreau să-l scot în afara granițelor țării noastre și ne mulțumim cu frumusețile pe care ni le oferă patria noastră.', a mai spus vedeta.

Andrei Neacșu, cadou impresionat pentru Ilinca Vandici

Pe 17 iunie a fost ziua de naștere a Ilincăi Vandici, iar soțul ei i-a făcut cadouri impresionante. Andrei Neacșu i-a cumpărat Ilincăi un buchet mare de trandafiri roșii, dar și bijuterii cu diamante. 'Flori și diamante de la soțul meu', a scris prezentatoarea TV pe una dintre rețelele de socializare. Ilinca Vandici a împlinit 32 de ani și este o femeie fericită cu o familie foarte frumoasă.

Citește și: Ilinca Vandici a fumat pe timpul sarcinii: „Am fost sigură că e în regulă, am vorbit cu doctoriţa'

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă