Kate Middleton vrea ca Meghan Markle să fie nașa viitorului său copil

Publicat pe

Numărătoarea inversă a început! Până la nașterea celui de al treilea copil al celui mai îndrăgit cuplu regal britanic sunt mai puțin de trei luni, iar detaliile au fost puse la punct. Kate Middleton și-a ales deja viitorii nași pentru micuț și dorește ca Meghan Markle să fie una dintre ei!

 

Kate Middleton și Prințul Harry

Kate Middleton și Prințul Harry

Nu e un secret că între Kate Middleton și Meghan Markle este o relație de prietenie destul de strânsă, însă iată că ducesa de Cambridge este pe cale să-i încredințeze viitoarei sale cumnate un rol extrem de important – acela de a fi nașa viitorului său copil. Conform unor surse de la Palatul Kensington, Meghan Markle ar fi fost prima alegere a lui Kate și William. E adevărat că o odraslă cu sânge regal are mai mulți nași (de exemplu, Prințul George are nu mai puțin de 7!), dar asta nu înseamnă că pentru Meghan nu este flatantă această doleanță a lui Kate.

Meghan Markle și Prințul William

Meghan Markle și Prințul William

Kate și William iau foarte în serios responsabilitatea alegerii părinților spirituali pentru copiii lor, așadar pentru Meghan acest lucru va reprezenta încă un vot de încredere din partea cuplului regal. O sursă din cadrul Palatului Kensington confirmă, de altfel, că cele două viitoare cumnate sunt prietene bune și că acest lucru a determinat-o pe Kate să facă această alegere: „Ele au format deja o legătură frățească, iar acesta este modul lui Kate de a demonstra cât de apropiate au devenit'.

 

Gestul făcut de de Kate Middleton întărește convingerea că relația dintre ea și actriță este una foarte bună, dar îi și crește mult acțiunile lui Meghan, acum, cu doar câteva luni înainte de nunta cu Prințul Harry, demonstrând că a fost acceptată de familia regală, în care s-a integrat perfect. Din fericire, actrița va avea timp să se pregătească și pentru rolul de mireasă, pentru că fericitul eveniment se va produce cam la o lună de la nașterea viitoarei sale finuțe.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter