Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit după 6 ani de la despărțire! Ce și-au spus cei doi

Publicat pe

Anda Adam și Victor Slav au stat față-n față după ce s-au despărțit. Cântăreața a fost invitată în platoul emisiunii pe care prezentatorul TV o moderează la Kanal D.

După ce a fost eliminată de la 'Exatlon', Anda Adam a fost invitată într-o emisiune TV pentru a vorbi despre experiența pe care a avut-o acolo. În competiție, artista s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată cu mai mulți ani în urmă.

La 6 ani de la despărțire, Anda Adam și Victor Slav au stat față-n față. Între cei doi nu a mai rămas nici măcar o relație de prietenie, iar întâlnirea din emisiune a fost una cât se poate de profesională și formală. Cel care a prezentat-o în emisiune pe Anda Adam a fost chiar Victor Slav. 'Păi ce să fie de spus? A decolat din…Exatlon şi a ajuns la Wowbiz! Anda Adam!', a prezentat-o Victor Slav pe fosta lui iubită. Anda Adam a vorbit pe tot parcursul emisiunii despre „Exatlon'.

Între cei doi foști iubiți nu a fost prea multă conversație, Andreea Mantea fiind cea care a adresat mai multe întrebări. Anda Adam și Victor Slav au luat-o pe drumuri separate, iar acum fiecare are familia lui.

Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit după 6 ani de la despărțire

Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit după 6 ani de la despărțire

Anda Adam a vorbit despre experiența la 'Exatlon'

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de ung ard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce z-a auzit. La 8 mâncam un orez gol…Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să n e spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!', a dezvăluit cântăreața.

Citește și:  Anda Adam: „Ne mai dorim copii, dar…'

FOTO: Libertatea, captură video

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter