Ashley Graham, pictorial super sexy în bikini, alături de mama ei!

Publicat pe

Ashley Graham, pictorial super sexy în bikini, alături de mama ei! Ea este cel mai cunoscut model de lenjerie XXL din lume și una dintre puținele tinere care au făcut avere în industria modei datorită formelor voluptuoase. Recent, ea le-a demonstrat tuturor de unde a moștenit frumusețea, dar și curbele amețitoare, făcând un pictorial extrem de sexy și de îndrăzneț alături de mama ei.

 

Despre Ashley Graham s-a comentat mult și e clar că părerile sunt împărțite: în timp ce unii o consideră prea grasă, plină de celulită și vergeturi, alții o văd apetisantă, cu forme voluptuoase și foarte sexy – pe scurt, o femeie adevărată. Obiectiv vorbind, Ashley este, într-adevăr, mult mai aproape de imaginea reală a femeii obișnuite, imagine în care se regăsesc cele mai multe reprezentante ale sexului frumos, dar, pe de altă parte, cu toții suntem „sclavii' imaginilor iluzorii de pe copertele revistelor, spre care tindem, chiar dacă știm că un asemenea trup nu se poate obține decât prin fotoshop…

 

Iată însă că Ashley, care nu s-a jenat niciodată cu trupul ei și chiar a făcut un business din formele sale XXL, și-a convins mama, în vârstă de 53 de ani, să facă alături de ea un pictorial sexy pentru costume de baie, iar rezultatul a fost incredibil. La vârsta ei, Linda Graham arată senzațional alături de fiica sa cu 23 de ani mai tânără, singura diferență fiind că mama este blondă…

 

Cele două au pozat pentru campania Swimsuits for All și, într-adevăr, rezultatul este extrem de încurajator pentru doamnele și domnișoarele plinuțe care se feresc să-și expună formele pe plajă. Ashley și Linda au dovedit că, până la urmă, nu e decât chestie de atitudine și de încredere în sine. Deși amândouă au forme extrem de voluptuoase, confirmând pe deplin sintagma Așa mamă, așa fiică!', arată perfect. Cât despre Linda, în cazul ei a fost o adevărată performanță, cu atât mai mult cu cât mama modelului a declarat într-un interviu pentru Vogue că nu a mai purtat costum de baie de 30 de ani. Iată că niciodată nu e târziu, chiar dacă nu arăți ca un fotomodel clasic!

Ashley Graham, pictorial super sexy în bikini, alături de mama ei!Ashley Graham, pictorial super sexy în bikini, alături de mama ei!

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter