Andreea Mantea şi rețeta ei minune pentru creșterea imunității. Fiul său mereu îi dă o mână de ajutor în bucătărie

Publicat pe

Andreea Mantea s-a apucat deja să facă proviziile pentru iarnă. Vedeta a descoperit o reţetă-minune pentru creşterea imunităţii. Fiul său stă mereu cu ea în bucătărie şi de data aceasta a făcut aşa şi a ajutat-o, lenevind pe blatul unde stăteau aşezate borcanele.

Ieri, Andreea Mantea şi fiul său s-au pus pe treabă, nu glumă. Vedeta este foarte grijulie şi se gândeşte de pe acum că iarna vine şi vrea să aibă în cămară cele mai bune preparate. Prezentatoarea TV de la Kanal D a mers probabil în piaţă, unde a cumpărat cătină.

Aşadar, Andreea Mantea a pus la borcane cătină cu miere, o reţetă care spune ea că intervine în creşterea imunităţii în sezonul rece.

Nu s-a descurcat singură aşa că a avut nevoie de un ajutor de nădejde, chiar fiul său. Vedeta a încărcat pe Instagram o imagine, alături de un mesaj sugestiv.

„Noi ne-am pregătit pentru sezonul rece! Bobițe de cătină zdrobite și scufundate în miere! Ajutor de nădejde-David! ❤ Voi ce rețete naturiste pentru creșterea imunitătii, folosiți?', a scris Andreea Mantea.

Se poate vedea că David zâmbeşte de pe blatul din bucătărie şi gustă din preparatul pus deja la borcane.

Fanii vedetei imediat au reacţionat după ce i-au văzut postarea .

„Ce scumpic este …el îţi creşte imunitatea de câte ori ai nevoie…o minune de băiaţel, să-ţi trăiască ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ (…) Ce hărnicuţă eşti. David a contribuit la ajutor, ai cu ce te lăuda.', au scris urmăritorii prezentatoarei TV.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter