Katherine Heigl vorbește despre creșterea în greutate. Cum a reușit să slăbească 13 kilograme la doar o săptămână după ce a născut

Publicat pe

Deși are trei copii, Katherine Heigl are doar un fiu biologic, fetițele fiind adoptate. Fiul său s-a născut în septembrie, 2016, dar actrița abia acum s-a simțit pregătită să vorbească despre greutățile pe care le-a înfruntat în timpul sarcinii, aceasta îngrășându-se 22 de kilograme.

Actrița de 38 de ani a scris o postare pe blogul său, „Those Heavenly Days', despre creșterea în greutate, momentele de panică prin care a trecut și cum a reușit să se motiveze să slăbească.

M-am îngrășat 22 de kg în timpul sarcinii și nu o să mint, am avut momente de pură panică că nu o voi putea da jos toate kg. Speram că mă voi îngrășa 10-15 kilograme cum a pățit și mama mea în timpul sarcinilor, dar asta nu a fost posibil pentru mine. Deși am urmat un regim special dedicat femeilor însărcinate și făceam drumeții de cinci ori pe săptămână, tot continuam să mă îngraș', a mărturisit Heigl.

După patru luni în care a luptat cu kilogramele în plus, Katherine a decis că această obsesie trebuie să înceteze și a început să se axeze pe sănătatea sa și a bebelușului.

Citește și: Ramona Bădescu s-a despărțit de avocatul Narcis Godeanu

„La un moment dat, probabil după patru luni de sarcină, am încetat să mă mai îngrijorez și am decis să îmi respect nevoile corpului și să am încredere în instinctele mele', a adăugat actrița.

La zece zile după naștere, actrița din serialul „Anatomia lui Grey' s-a cântărit și a descoperit ca a slăbit 13 kilograme din cele 22 pe care le-a luat în timpul sarcinii. Aceasta îi mulțumește corpului în fiecare zi ca este sănătos, puternic, vibrant, frumos și tânăr.

Deși nu cred aceste lucruri despre corpul meu tot timpul, continui să le zic. Am descoperit că dacă spun aceste lucruri cu voce tare, cu iubire și recunoștință, nu numai că le cred, dar le și văd pe corpul meu', a continuat Heigl.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter