Khloe, oaia neagră a familiei Kardashian: „Eram foarte rea fără motiv!”

Publicat pe

Khloe Kardashian este cunoscută ca fiind cea mai rebelă dintre surorile sale: probleme cu legea, comportament neadecvat față de mama ei, limbaj licențios… lista continuă.  Totul a început încă de când era adolescentă.

Potrivit People, vedeta, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut pe aplicația ei, „Khloe Kardashian Official App', ca a fost un copil problemă pentru părinții ei.

„Am fost o adolescentă foarte obraznică. Nici nu îmi mai aduc aminte de câte ori am fost pedepsită. Obișnuiam să ies pe ascuns in miezul nopții ca sa mă duc la petreceri', a mărturisit Khloe.

Citește și: Fosta iubită a lui Gerard Pique rupe tăcerea – „De mulți ani….'

Vedeta a recunoscut că a furat mașina părinților ei când era minoră, cauzându-si multe probleme. „Eram foarte rea fără motiv!', a mai declarat aceasta.

Nu este prima oară când Khloe își arată trecutul de adolescentă răutăcioasă. În 2010, a recunoscut ca a furat noul Range Rover al mamei ei pentru o plimbare distractivă. Deși părea că nimic nu o oprește și că poate face ce vrea, Koko era pedepsită dur pentru acțiunile sale. Nu avea voie cu telefon, stătea închisă în casă și avea voie doar in camera ei și în bucătărie. Cea mai lungă pedeapsă a durat o lună și jumătate. Oare ce a făcut să merite o pedeapsă așa drastică?

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter