Ilinca Vandici a devenit mamă pentru prima dată

Publicat pe

Fericire mare pentru Ilinca Vandici care ieri a adus pe lume primul ei copil, un băieţel, care s-a născut prin cezariană într-un spital din Bucureşti.

Bebeluşul este perfect sănătos şi a primit nota 10 la naştere, el venind pe lume cu o greutate de 3,9 kg şi măsurând 53,5 cm.

 

Ilinca a aşteptat cu mare nerăbdare acest moment, ea pregătind din timp camera micuţului. În urmă cu puţin timp a intrat în concediu din maternitate, ea părăsind pentru o perioadă platoul emisiunii Bravo, ai stil' pe care a prezentat-o.

 

VEZI si:

Vedete la moda: iata cele mai trendy culori de par in aceasta vara!

 

În exclusivitate pentru Viva!, Ilinca ne-a declarat în urmă cu câteva luni că bebeluşul vine pe lume într-un moment în care simţea că este pregătită să devină mama. Cât despre numele lui, vedeta dezvăluia că al doilea nume al lui va fi Ioan, urmând să îl cheme ca pe  tatăl ei, în timp ce asupra primului nume încă nu se hotărâse.

 

 

Ilinca s-a căsătorit cu tatăl copilului, omul de afceri Andrei Neacşu, anul acesta, de Paşte, iar ceremnonia a fost una secretă, la ea participând doar persoanele apropiate celor doi.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter