Ce au făcut vedetele din România în acest weekend

Publicat pe

Ca în fiecare weekend, vedetele din România şi-au făcut planuri care de care mai interesante, toata lumea încercând să profite din plin de aceste zile frumoase de vară.

Pentru Ilinca Vandici, weekend-ul a fost cu totul special, vedeta Kanal D devenind mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota 10 la naştere. Ea şi soţul ei, Andrei Neacşu, şi-au cunoscut, în sfârşit, îngeraşul, aşteptat cu mare nerăbdare.

Andreea Raicu a împlinit săptămâna trecută 40 de ani, iar în weekend a organizat o super petrecere pentru prietenii săi. Vedeta a trăit la intensitate maximă această aniversare, vârsta de 40 de ani aducându-i multă dragoste, bucurie şi fericire, iar Andreea mărturisind că a trăit the best weekend ever'. Andreea a arătat extrem de sexy într-o rochie neagră, transparentă în părţi, care i-a pus în evidenţă silueta perfectă.

 

Vezi si:

Ilinca Vandici a devenit mama pentru prima data

 

Alice Peneacă şi-a petrecut weekend-ul la Cluj, unde a mers la concertul Depeche Mode, pe care l-a trăit la maximum. Sunt atât de fericită încât aş putea muri', a scris vedeta pe Instagram, unde a postat un fragment din concertul Depeche Mode, unde s-a distrat de minune în ciuda ploii care a căzut peste oraş.

Pentru Laura Cosoi, vacanţa din Amalfi a continuat cu alta, de data aceasta vedeta ajungând în Maramureş pentru a participa la o nuntă. Laura a fost extrem de încântată să revină în această zonă: La Șuior cand te trezeşti miroase a brad, în liniştea locului parcă auzi peștii în iaz, iar verdele ascunde tufele cu afine. Este frumos', a scris ea pe Instagram.

„Pur şi simplu fericită' s-a declarat Andreea Marin care şi-a petrecut acest weekend la plajă împreună cu fetiţa ei, Violeta, despre care spune ca este sufletul ei pereche. Vedeta s-a bucurat de mare, de soare şi de compania Violetei şi şi-a încântat fanii cu o fotografie în care apare într-un costum de baie din două piese: „Privindu-te, mă convingi că există tinereţe fără bătrâneţe. Eşti norocoasă, „Frumoasă ca întotdeauna'.

Jojo nu-şi mai poate imagian nicio zi fără copiii ei, Achim şi Zora, iar weekend-ul acesta şi l-a petrecut împreună cu ei: „Nu-mi pot imagina nimic fără voi. Nicio zi, nicio secundă, niciun pas. Duminica mea e plină de iubirile mele! Voi pe unde sunteţi dragilor?', a scris ea pe Instagram.

Adela Popescu a fugit în acest weekend la Sibiu unde a defilat pe catwalk, dar a avut timp şi de o câteva momente de relaxare la terasă alături de Radu, în timp ce Alexandru dormea liniştit în cărucior. „Plouă de rupe, bebe doarme şi în sfârşit mami şi tati pot şi ei să bea un pahar de vin linistiţi.'

 

Florentina Liutic, Foto: Instagram

 

Ce au făcut vedetele din România în acest weekendCe au făcut vedetele din România în acest weekend

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter