Kim Kardashian a ajuns la 60 de centimetri în talie! Fanii o acuză că e disperată să primească atenție…

Publicat pe

Trupul lui Kim Kardashian, la fel ca și viața ei personală, de altfel, nu mai are secrete pentru nimeni, iar vedetei, după atâta supraexpunere, îi e din ce în ce mai greu să atragă atenția. Iată însă că, recent, aceasta a reușit să uimească din nou, etalând o talie de viespe.

Kim Kardashian - din față, liceu, din spate... dezastru

Kim Kardashian – din față, liceu, din spate… dezastru

Cine a încercat vreodată să ajungă la dimensiuni de fotomodel – respectiv 90-60-90 – știe că acest lucru este aproape imposibil, nu degeaba se numesc dimensiuni ideale… Iată însă că vedeta de carton a Hollywood-ului, Kim Kardashian, a reușit să bifeze recent cel puțin unul dintre deziderate, ajungând să măsoare 60 de centimetri în talie, în condițiile în care toată lumea știe că are un posterior destul de… generos, iar asta o va face să arate și mai ciudat…

E greu de crezut că cineva ar plăti bani grei pentru a-și "fabrica" un asemenea posterior!

E greu de crezut că cineva ar plăti bani grei pentru a-și „fabrica” un asemenea posterior!

Nu este prea clar dacă vedeta se apropie de așa-zisa criză a femeii de 40 de ani, cert este că, în ultima vreme, a încercat, și a și reușit, să iasă în evidență cu tot dinadinsul: a pozat complet topless, a pus-o pe fiica ei s-o fotografieze dezbrăcată în baie (scandalizând toți pudibonzii și grupurile de mame de pe internet) și și-a făcut brades (codițe împletite), de parcă nu era de ajuns că timp de 9 luni de zile s-a vorbit despre mama-surogat pe care a angajat-o să poarte sarcina în locul ei!

Kim Kardashian arată bine din față și din profil...

Kim Kardashian arată bine din față și din profil…

Acum, Kim a ținut să se laude, într-o discuție video pe noua sa aplicație, în fața surorii sale Kourtney și a prietenei sale Chrissy Teigen că are o talie mai subțire ca niciodată. Ghiciți cât am în talie! 24 (n.r. – 24 de inci = 60,96 cm). Da, n-am avut 24 în viața mea. Șoldurile mele au 39 (99,06 cm)', a spus Kim, satisfăcută. E adevărat că șoldurile divei au 9 centimetri în plus, dar ce mai contează, când ea are o talie de viespe pe care și-a etalat-o într-un outfit Fendi perfect?! Nici faptul că fanii de pe Instagram o acuză că este disperată să primească atenție nu mai contează, atâta vreme cât Kim și-a atins scopul…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter