Momente memorabile la Exatlon! Giani Kiriţă a fost protagonistul

Publicat pe

Momente memorabile la Exatlon! Aseară, în competitia internațională Exatlon' România versus Exatlon' Mexic, concurenții țării noastre au oferit momente memorabile telespectatorilor. Faimoșii și Războinicii și-au unit forțele și reprezentanții României au trimis în competiție cei mai buni atleți, pe traseul foarte bine cunoscut de adversari. Aceștia au avut avantajul faptului că se află în concurs de mai bine de patru luni.

 Mariana, Ionuț, Ștefan și nou venită Larisa Vasile au înscris puncte importante pentru România. Uniți că o echipa adevărată, cele două tabere au făcut front comun împotriva adversarilor și românii au avut capacitatea să revină de fiecare dată. Uralele de lupta de pe margine, strigătele de susținere se auzeau că într-o adevărată Arena, pentru competitorii țării noastre; Diana Belbita și Giani Kirita au susținut-o neîncetat pe Mariana pe tot parcursul meciului cu Mexic.

Deși au avut unele divergente în trecut, în concursul din Republica Dominicană, iată că în meciul internațional cu Mexic, Giani Kirita a mizat pe forță și puterea de învingătoare a Marianei, susțînând-o total. Că un adevărat antrenor, fostul fotbalist al clubului Dinamo i-a oferit Marianei indicii prețioase, în lupta cu adversarii.

Giani Kiriţă şi Mariana, echipa de şoc!

Da-i din mijloc, înțelegi!? Că să se ducă toate, dar pune-le puțîn instabil, că tu ajungi maxim cu două secunde sau trei în urmă. Deci, ai timp, să nu te panichezi, da?', a îmbărbătat-o Giani Kirita pe Mariana, înainte că această să între pe teren.

Discuția dintre ei s-a pecetluit cu o strângere fermă de mâna, Mariana confirmându-i lui Giani că a înțeles pe deplin strategia: Gata, baby, gata, hai!'.

Deși mexicanii au condus tabela de marcaj, concurenții României au oferit surprize plăcute celor din față micilor ecrane, reușind un meci de mare anvergură, reconfirmand încă o dată valoarea echipei României.

Foto: PR

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter