Kim Kardashian a pozat din nou goală! După două naşteri şi-a expus trupul

Publicat pe

Kim Kardashian nu s-a ferit niciodată în a-şi expune trupul gol-goluţ ba în reviste, ba în mediul online. Iată că din nou face asta şi îi lasă pe toţi cu gura căscată! 

Vedeta a dat naştere cu ani în urmă a doi copii care acum au crescut destul de mult. Acesta a fost motivul pentru care Kim a lipsit o bună perioadă din revistele mai îndrăzneţe, nu a mai pozat goală sau în ipostaze provocatoare cu haine din ce în ce mai sumare.

În ultimele luni, de fapt în ultima perioadă, Kim a ţinut diete drastice, poate chiar s-a înfometat, şi a mers foarte des la sală pentru a avea din nou silueta de altădată care o consacrase. Mai mult decât atât, acum ceva timp, paparazzi au surprins-o pe malul mării cu poteriorul invadat de celulită.

În vârstă de 37 de ani, Kim Kardashian a scăpat de acest coşmar acum! Toate complexele au dispărut, iar vedeta a pozat din nou goală. Toată această provocare este pentru a lansa o linie nouă de cosmetice care poartă semnătura ei. Din acest motiv, Kim Kardashian s-a acoperit pe întreg corpul cu un sclipici auriu.

Fanii vedetei au fost încântaţi să o vadă pe starletă goală, imagini cu ea au făcut furori pe reţelele de socializare.

Foto: Hepta, Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter