Primul Crăciun la Casa Albă al Melaniei Trump - Decoraţiunile îţi atrag atenţia imediat

Publicat pe

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, se pregăteşte de primul Crăciun la Casa Albă. Iată cu ce decoraţiuni speciale a ales să înveselească reşedinţa!

Melania Trump a terminat de decorat întreg interiorul reședinței sale și a președintelui Donald Trump. A împodobit chiar şi bradul adus cu câteva zile în urmă de la familia Chapman din Wisconsin, cei care au câştigat licitaţia.

Decorul din acest an este magic. Ornamentele de poveste, alături de bradul încărcat de globuri chiar cu o lună înainte de Crăciun crează o atmosferă de poveste. Melania Trump parcă o întruchipează pe Crăiasa Zăpezii, mai ales că poartă o rochie albă în valoare de 4.000 de dolari.

Ieri, Prima Doamnă a prezentat felul în care a decorat Casa Albă, sălile care așteaptă venirea Crăciunului. Melania s-a întâlnit cu câțiva copii cu care a realizat câteva accesorii tematice.

Melania Trump și-a făcut intrarea pe un vals din „Spărgătorul de nuci', admirând doi balerini care au creat un moment artistic emoționant, iar mai apoi s-a pierdut prin albul luminilor și a brazilor îmbrăcați cu omât.

 

Primul Crăciun la Casa Albă al Melaniei Trump - Decoraţiunile îţi atrag atenţia imediatPrimul Crăciun la Casa Albă al Melaniei Trump - Decoraţiunile îţi atrag atenţia imediat

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter