Kit Harington a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Rose Leslie cu un inel impresionant! Uite cum arată bijuteria cu diamant

Publicat pe

Kit Harington şi Rose Leslie s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe platourile de filmare ale serialului momentului, „Game of Thrones'. Cei doi s-au îndrăgostit şi de atunci au o relaţie. De curând, actorul şi iubita sa s-au logodit, ea fiind cerută cu un inel impresionant cu diamant cu care s-a lăudat zilele trecute.

Actorul şi-a luat inima în dinţi şi după ce a fost cucerit ani la rând de iubita sa a decis ca relaţia lor să pornească pe alt drum. Kit Harington a decis să se logodească cu Rose Leslie, iar momentul a fost unul cu totul special. Fanii lor au fost însă surprinşi de această decizie.

Actorul i-a oferit un inel superb, bijuteria fiind una măreaţă cu un diamant de dimensiuni mari. Rose Leslie nu a ezitat şi a spus da.

Kit voia să o ceară într-un mod romantic pe Rose, a povestit în detaliu cum s-a întâmplat.

„Am avut planuri, aveam de gând să pun niște lumini în copaci și să fac ceva romantic, dar eram la țară sub acest cer senin cu un foc de tabară și vin roșu și așa am cerut-o.', a spus actorul acum ceva timp.

Actriţa a apărut duminică pe aeroportul Heathrow din Londra, acolo și-a etalat bijuteria care a strălucit pe degetul său.

Cei doi actori au anunțat logodnanul acesta, în septembrie. De când s-au cunoscut în serialul „Game of Thrones' cei doi nu s-au mai despărţit. Actrița care a jucat rolul lui ​Ygritte, o femeie sălbatică mai mai deloc aranjată, iar Kit rolul lui Jon Snow,  „Rege al Nordului'.

 

Foto: Youtube, Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter