Larisa Iordache a fost operată! Campiona noastră s-a pozat pe patul de spital

Publicat pe

Larisa Iordache, una dintre marile noastre campioane, a suferit o accidentare gravă la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal şi nu a mai putut performa. A ajuns de urgenţă în ţară unde a fost operată. A anunţat că starea sa este foarte bună.

Larisa Iordache s-a accidentat înainte să concureze în prima probă a calificărilor de la Campionatele Mondiale de la Montreal. Nu a mai putut concura deloc în această competiţie.

Aceasta a părăsit sala în lacrimi și într-un scaun cu rotile, nici măcar nu a mai putut merge din cauza unei rupturi de tendon ahilian.

Sportiva a anunţat că recuperarea sa va dura şase luni de zile, abia după jumătate de an se va putea întoarce în sala de gimnastică.

'În maximum șase luni de zile o să fiu pregătită din nou să fac gimnastică. Am muncit foarte mult și am încercat să profit de ocazia mea. Dar nu a fost să fie. (…) În primul rând, vreau să mă recuperez,  (…) să fiu prezentă la concursurile următoare', a declarat Larisa Iordache la TV.

Ieri, Larisa Iordache şi-a anunţat fanii pe Facebook că a fost operată în România, de către doctorul Ioan Codorean. În fotografia pe care a postat-o se poate observa că zâmbeşte, semn că totul a decurs bine.

„Operația a decurs exact așa cum a trebuit' , a scris Larisa Iordache.

Fanii săi imediat au reacţionat şi au încurajat-o.

„Dragă Larisa, mă bucur că ai trecut cu bine peste operaţie şi că ai un doctor foarte competent care te îngrijeşte. Îţi doresc însănătoşire grabnică şi putere să poţi continuă lupta pentru a ajunge, în gimnastică, acolo unde îţi doreşti! Te iubim, campioană noastră!' a comentat un urmăritor de al său în mediul online.

Foto: Facebook, Hepta

Cristina Pîrvu

Foto: Facebook, Hepta

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter