KYLIE MINOGUE, sexy în alb şi negru

Publicat pe

La 45 de ani, Kylie Minogue arată senzaţional de bine şi o dovedeşte cu fiecare apariţie! Zilele trecute, cântăreaţa de origine australiană s-a aflat la New York , unde a participat la o emisiune televizată şi a făcut o plimbare prin cartierul Tribecca, alegând de fiecare dată outfit-uri în alb şi negru.

 

colaj kylie

 

Foto: Hepta

 

Kylie are nişte picioare superbe, pe care nu ratează nici o ocazie să le expună. Preferatele ei sunt rochiile foarte scurte, dar şi şorturile, şi nu se desparte niciodată de tocuri, înălţimea nefiind punctul ei forte.

 

NO USA NO USA

 

Care  dintre cele două ţinute îi vine mai bine Greu de spus… Kylie Minogue arată la fel de sexy şi cu rochia mulată cu dungi orizontale , în alb şi negru, şi cu un şort negru de piele, la care a asortat un top negru şi un blazer alb, o piesă vestimentară foarte la modă sezonul acesta! Cât despre pantofi, cântăreaţa nu se îndepărtează de modelele clasice, cu care este imposibil să dai greş şi care dau mereu o alură sexy…

 

Kylie Minogue Heads To A Taping Of 'Watch What Happens Live' Kylie Minogue Heads To A Taping Of 'Watch What Happens Live'

 

RITA ORA, două ţinute super hot în aceeaşi zi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter