RITA ORA, două ţinute super hot în aceeaşi zi

Publicat pe

Rita Ora este cunoscută pentru stilul său vestimentar excentric şi sexy. Iată ce a purtat cântăreaţa în vârstă de 22 de ani la evenimentul de lansare Sony Xperia Access ce a avut loc pe 18 iunie la Londra. Care dintre cele două ţinute îi vine mai bine?

 

colaj rita ora

 

Foto: Hepta

 

Rochia roşie semnată de designerul Natalia Kaut, super transparentă şi cu un decolteu foarte generos, a făcut toate privirile să se întoarcă spre Rita! Frumoasa cântăreaţă originară din Kosovo nu a trecut neobservată, însă criticii de modă au găsit că alegerea rochiei a fost… nepotrivită. Deşi rochia în sine este frumoasă, totuşi nu o avantajează pe Rita, care are forme mai mult decât voluptuoase. Cu toate acestea, accesoriile (pantofi Michael Kors si colier Jennifer Fisher), machiajul şi coafura au fost impecabile!

 

Rita Ora, Sony Xperia Access launch party, Sony Music, London UK, 18 June 2013, (Photo by Richard Goldschmidt)Rita Ora, Sony Xperia Access launch party, Sony Music, London UK, 18 June 2013, (Photo by Richard Goldschmidt)

 

În aceeaşi zi, Rita a purtat o rochie mini din mătase azurie cu un imprimeu destul de neobişnuit. O rochie ca un… acvariu, la care a asortat pantofi aurii cu vârfurile ascuţite, în timp ce părul şi l-a coafat cu bucle lejere, care îi vin foarte bine. O combinatie foarte flashy!

 

Rita Ora Leaving The Xperia Access Gig Rita Ora Leaving The Xperia Access Gig

 

Care dintre cele două ţinute îti place mai mult?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter