Lady Gaga, apariţie extravagantă în New York. Rochia transparentă şi tocurile foarte înalte i-au creat probleme

Publicat pe

Lady Gaga, apariţie extravagantă în New York. Celebra vedetă şi-a şocat fanii la ultima sa apariţie. Este la fel de excentrică şi de uimitoare ca întotdeauna. Ţinuta pe care a purtat-o de această dată a fost una la înălţime, care i-a dat însă mari bătăi de cap. Iată ce i s-a întâmplat! 

Cântăreaţa este excentrică atât în ceea ce priveşte stilul muzical, dar mai ales apariţiile. Ţinutele pe care le îmbracă sunt cu adevărat neaşteptate. La o întâlnire pe care a avut-o recent cu fanii săi, artista a ales să poarte o rochie de dantela, roşie, cu un body de aceeaşi nuanţă. Articolul vestimentar i-a lăsat la vedere formele, dar mai ales posteriorul. Rochia foarte mulată nu o lăsa mai deloc să păşeaşcă!

Nici pantofii nu au fost unii obişnuiti. Lady Gaga a încălţat o pereche de botine foarte înalte, cu un toc şi o platformă uriaşă. La un moment dat, vedeta chiar s-a dezechilibrat atunci când o îmbrăţişa pe una dintre fane.

Lady Gaga, apariţie extravagantă în New York. Rochia transparentă şi tocurile foarte înalte i-au creat problemeLady Gaga, apariţie extravagantă în New York. Rochia transparentă şi tocurile foarte înalte i-au creat probleme

Lady Gaga cântă la nunţi

Vara este o perioadă extrem de ocupată pentru artiști, deoarece cei mai mulți dintre ei își rotunjesc veniturile cântând la nunți și alte evenimente de familie. Chiar dacă unora nu le convine să se știe că prestează și pentru personaje mai dubioase, până la urmă banii nu au miros, iar asta o dovedește însăși Lady Gaga, o artistă cu un renume, dar și cu o avere considerabile.

Foto: Hepta 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă