Sorana Darclee a mâncat viermi și greieri: ”Trebuie să le încerc pe toate în viața asta”

Publicat pe de Diana Stamen

Fosta membră a trupei A.S.I.A. merge pe principiul că în viață trebuie să le încerce pe toate. Sorana Darclee a mâncat viermi și greieri, iar curajul ei este ieșit din comun. A văzut cutiuța cu micuțele nevertebrate gătite în salsa și le-a luat să le testeze.

Curaj, mult curaj are Sorana Darclee. Nu știu voi, dar eu nu suport nici să mă atingă un vierme, dar să-l mănânc, cu toate mirodeniile și în orice fel ar fi gătit, nu aș putea. Cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și a cumpărat o cutiuță plină cu viermi și greieri pe care le-a mâncat. Da! Le-a mâncat! Sorana Darclee s-a filmat în timp ce savura 'delicioasele' nevertebrate, iar după spusele ei, gustul nu ar fi unul chiar atât de rău. Voi ați avea curaj să încercați asta?

'Deci… o comit! Greieri și viermi… Bleah! Eu sunt pe principiul că trebuie să le încerc pe toate în viața asta. Nu am niciun fel de gust, dar ideea că mănânci viermi și greieri. Sunt buni', a spus Sorana Darclee, după ce a gustat viermi și greieri cu salsa.

Sorana Darclee a mâncat viermi și greieri

Sorana Darclee a mâncat viermi și greieri

Citește și: Sunt veri, dar nu se văd. Sorana Darclee a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.: 'Sângele apă nu se face'

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter