Cum arăta Randi în copilărie și ce notă a luat la BAC

Publicat pe de Oana Popoiag

La 35 de ani, Randi este un artist cu 13 ani de experiență în muzică și cu 1251 de concerte la activ, dar trecând peste aceste cifre impresionante, puțini știu că în școala generală acesta suferea de timiditate. Totuși, la învățătură a fost premiant, avem dovada! Iată cum arăta Randi în copilărie, la finalul clasei I, și ce notă a luat el la BAC.

N-ai zice că un artist a cărui meserie implică interacțiunea cu mulțimi poate fi timid, dar iată că Randi face parte din această categorie. Partea bună este că, fiind timid, artistul s-a putut axa în copilărie pe învățat, unde a obținut câteva performanțe notabile. Artistul ne-a pus la dispoziție o fotografie de colecție din școala generală și ne-a dezvăluit ce notă a luat la BAC, examenul care zilele acestea pune pe jar toți liceenii din țară. Iată cum arăta Randi în copilărie!

Cum arăta Randi în clasa I și ce notă a luat la BAC

Era de așteptat ca într-o familie cu ambii părinți profesori, așteptările să fie foarte mari când vine vorba de media generală. Randi ne-a mărturisit că în copilărie a fost un elev timid, cuminte și silitor, care lua mereu premiul I cu coroniță.  Am fost un elev destul de cuminte, eram foarte timid atunci când eram mai mic. Mama mea era profesor în același liceu în care învățam, așa că nu puteam să lipsesc prea mult, cred că am avut maxim 12 absențe în toți anii de liceu', ne-a spus artistul, adăugând că media sa la examenul de Bacalaureat a fost 9,40.

cum arata Randi in copilarie

Randi la finalul clasei I, alături de fratele său

În paralel cu școala, Randi se pregătea încă din copilărie pentru o carieră în muzică. Acesta a moștenit talentul muzical de la mama sa, profesoară de canto și pian, care l-a îndrumat către muzică încă de la vârsta de 6 ani, când a început să îi predea primele lecții de pian. Deși tatăl lui este profesor de fizică, științele exacte nu l-au atras pe artist, fiind mai mult pe placul fratelui său, împreună cu care acum deține casa de producție Famous Production. Unde, evident, Randi e responsabil cu partea muzicală, iar fratele său cu responsabilitățile manageriale.

'Ce te-aș mai'….o piesă deloc timidă

În ciuda timidății sale neașteptate, Randi a lansat recent o piesă deloc timidă, al cărei titlu este 'Ce te-aș mai'. 'Lumea îmi spune că lansez doar piese melancolice, de dragoste. Ce te-aș mai este dovada că nu e așa: cânt și piese vesele, după cum puteți vedea ascultând noul single. Îmi place să experimentez lucruri noi, să ies din zona de confort. Iar piesa aceasta este diferită de ceea ce ascultați de la mine de obicei', a declarat artistul.

Citește și:

Radu Vâlcan îşi doreşte şi o fetiţă: „Sper ca pe viitor băieții mei să aibă parte și de o surioară!'

Lady Gaga, apariţie extravagantă în New York. Rochia transparentă şi tocurile foarte înalte i-au creat probleme

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter