Lady Gaga a împlinit 32 de ani. Iată cele mai controversate fotografii ale artistei!

Publicat pe

De la debutul ei, acum aproape 10 ani, și până acum, Lady Gaga, care a împlinit azi 32 de ani, s-a transformat într-un artist complet și, în ciuda excentricității sale totale, încă reușește să surprindă. Cu siguranță, muzica ei inconfundabilă nu va părăsi primele locuri în topuri nici după ce piesele sale vor deveni ever green-uri. Și nici outfiturile sale spectaculoase și ciudate nu vor fi uitate…

Este cunoscută drept superstarul cel mai talentat al generației sale, dar Lady Gaga nu a primit totul de la început pe o tavă din argint… De la parcarea de mașini a magazinului Ikea, unde a cântat la începuturi, și până la intrarea spectaculoasă prin acoperișul unui stadion la Super Bowl sunt ani și ani de muncă și de sacrificii, pentru că artista și-a petrecut și copilăria pregătindu-se pentru cariera artistică. Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută de fani ca Lady Gaga, s-a născut pentru muzică – la vârsta de 4 ani deja învățase să cânte după ureche la pian și cânta melodii de-ale lui Cindy Lauper sau Michael Jackson, înregistrându-se cu un reportofon. Probabil deloc întâmplător, la maturitate artista avea să-i semene idolului său, Michael, pe care, de altfel, aproape că l-a și întrecut în excentricitate.

Lecțiile de pian clasic, de actorie și de canto luate în fiecare săptămână încă de la vârsta de 11 ani și-au spus cuvântul, aveau să o ajute pe Lady Gaga să-și definească stilul artistic, dar și… independența, pentru că, încă de la 19 ani, și-a luat viața în propriile mâini. Cel care i-a apreciat potențialul vocal și a ajutat-o să se lanseze, la 22 de ani, a fost artistul Akon, care i-a devenit și mentor. Puțini știau la vremea respectivă că Lady Gaga compusese muzică pentru Fergie, New Kids on the Block, Pussycat Dolls ori Britney Spears, iar piesele ajunseseră hituri… Dovada că pe Akon nu l-a înșelat flerul au fost cele 6 nominalizări Grammy pentru albumul ei de debut – The Fame, care a câștigat premiul pentru cel mai bun album electronic, în 2010.

La 32 de ani, Lady Gaga rămâne o excentrică

Lady Gaga s-a făcut remarcată nu doar prin muzică, ci și prin stilul său vestimentar mai mult decât excentric, excentricitate care a răzbătut și din fiecare notă muzicală a pieselor sale, pentru că artista s-a revoltat permanent împotriva sistemului, abordând în special subiectul homosexualității (hitul Alejandro), dar și pe cel al religiei (hitul Judas), fapt ce a făcut-o să intre în conflict cu Biserica Catolică și nu numai. Dar asta n-a împiedicat-o niciodată pe Lady Gaga să se exprime ca artist. Pe la începutul anilor 2000, hainele de scenă, dar și cele de stradă ale cântăreței erau atât de ciudate, încât aceasta reușea, la fiecare apariție să-și șocheze admiratorii. A avut părul roz, verde, albastru, pene și coroane de brad în cap, tocuri imense, pălării greu de descris în cuvinte, iar ținutele alternau de la punk, burlesc la SF, fiindcă uneori Lady Gaga arăta ca o… klingoniană. În ultimii ani însă, artista s-a mai cumințit din punct de vedere vestimentar, în sensul că acum putem să-i vedem fața și mai poartă câte un outfit normal. Indiferent care sunt obiceiurile sale vestimentare, Lady Gaga este și va fi o mare artistă, căreia cei mai mulți dintre noi îi iubesc excentricitatea, pe care vă invităm să o urmăriți într-o galerie foto cu cele mai controversate ținute ale sale.

Lady Gaga a împlinit 32 de ani. Iată cele mai controversate fotografii ale artistei!Lady Gaga a împlinit 32 de ani. Iată cele mai controversate fotografii ale artistei!

Foto: Hepta 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă