Gina Pistol este însărcinată? Declarația care a ridicat multe semne de întrebare: ”Să fie fetiță”

Publicat pe de Diana Stamen

Gina Pistol nu a negat niciodată faptul că nu este într-o relație cu Smiley, însă cei doi stau departe de ochii curioșilor. O declarație făcută de Dan Capatos a ridicat multe semne de întrebare, iar oamenii se gândesc acum dacă Gina Pistol este însărcinată.

Prezentatoarea TV trăiește momente minunate alături de iubitul ei, Smiley, iar relația lor pare că a devenit din ce în ce mai serioasă. Conform informațiilor apărute în presă, aceștia ar locui împreună deja. Mai mult, o declarație făcută de Dan Capatos a pus pe toată lumea pe gânduri. 'Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută! Să fie fetiță frumoasă ca ea.', a spus prezentatorul TV, apoi a fost întrebat de colegul de platou dacă Gina Pistol este însărcinată. 'Așa sunt zvonurile', a completat Dan Capatos.

Prezentatoarea TV a infirmat zvonurile apărute

După ce Dan Capatos a făcut declarațiile de mai sus, Gina Pistol a dezvăluit că nu este însărcinată și nici nu își dorește asta prea mult, deocamdată. 'Nu este însărcinată Gina Pistol. Nu, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc lucrul foarte mult. Când se va întâmpla se va întâmpla. Nu e o perioadă pentru mine acum', a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Gina Pistol a vorbit despre copil la Interviurile VIVA!

În urmă cu aproximativ o lună, prezentatoarea TV a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde a vorbit și despre copil. Când a venit în redacție, Gina Pistol nu părea că are deloc burtică, iar cât despre copil vedeta a declarat că încă mai amână acest moment.

'Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul.', a declarat în urmă cu o lună Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol a dezvăluit de ce amână să facă copil 

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă