Cum şi-au ales vedetele ţinutele la Gala GOPO 2018. Ne-au explicat opțiunile

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Cum şi-au ales vedetele ţinutele la Gala GOPO 2018. Marţi seară, la Teatrul Naţional Bucureşti, câştigătorii au intrat în posesia premiilor fie pentru filmele create, fie pentru documentare, muzică sau decoruri. Vedetele au fost şi ele prezente la eveniment. Parada ţinutelor a început chiar pe covorul roşu!  

S-au lăsat aşteptate şi au avut şi motive! Actorii şi actriţele au păşit în Foaierul Teatrului Naţional Bucureşti cu încredere. Ţinutele impresionante au atras toate privirile. Au zâmbit, au făcut poze şi imediat au intrat în Sala Mare pentru decernarea premiilor. Între timp, echipa VIVA! a fost cu ochii pe vedete şi pe ţinutele lor.

Laura Cosoi a strălucit într-o rochie semnată de Stephan Pelger, Dana Rogoz într-o rochie Loulou. Nici Albertina Ionescu sau Marina Almăşan nu s-au lăsat mai prejos.

 

Câştigătorii Premiilor GOPO 2018

Cea de-a 12-a ediție a Galei Pemiilor Gopo și-a desemnat câștigătorii pentru anul 2018, într-un eveniment de amploare care a avut loc în Sala Mare a Teatrului Național din Capitală. Artiști din lumea teatrului și a filmului, oameni de televiziune și vedete au pășit în seara de 27 martie pe covorul roșu pentru a asista la decernarea premiilor celor mai mari valori ale cinematografiei românești.

Foto: Angelescu Dumitru

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter