Copiii Angelinei Jolie sunt dezamăgiți pentru că mama lor se întâlnește cu un alt bărbat

Publicat pe de Diana Stamen

Angelina Jolie s-ar întâlnit cu un alt bărbat, iar cei șase copii ai lor sunt foarte dezamăgiți din această cauză. Cei mici încă sperau la o împăcare întrei cei doi părinți.

A trecut mai bine de un an de când Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, s-au despărțit, iar cuplul nu dă deloc semne că ar fi vorba de vreo împăcare. Cei șase copii tot sperau că părinții lor vor fi din nou împreună, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Angelina Jolie s-ar întâlnit cu un alt bărbat, iar cei șase micuți sunt dezamăgiți, potrivit hollywoodlife.com.

'Copiii Angelinei sunt dezamăgiți acum pentru că mama lor se cu altcineva. Le-a luat ceva timp acestora să accepte divorțul părinților și să înțeleagă că familia lor a fost destrămată. Cei mici sperau și acum că părinții lor se vor împăca. Niciunul dintre copii nu acceptă ideea că mama lor se întâlnește cu altcineva și nu cred că este nimeni suficient de bun pentru ea. Când se ducea la întâlniri, Angelina Jolie le spunea acestora că iese cu treabă.', a declarat o sursă apropiată actriței.

Angelina Jolie nu le va prezenta vreun bărbat celor mici până că nu va găsi unul serios. Singurul bărbat pe care îl știu în viața mamei lor este Brad, tatăl lor, iar Angelina Jolie nu vrea ca acesta să fie înlocuit de altcineva. Actrița are custodia copiilor și aceștia locuiesc tot timpul cu ea.

Citește și: Angelina Jolie se mărită! Cine e misteriosul Nr. 4'?

FOTO: Hepta

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă