Laura Cosoi, nerăbdătoare să-şi cunoască fetiţa. Viitorul tătic vrea să asiste la naştere - EXCLUSIV

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Laura Cosoi, nerăbdătoare să-şi cunoască fetiţa. În aproximativ două luni de zile, vedeta îşi va strânge în braţe micuţa, primul copil. Ea şi Cosmin Curticăpean, soţul său, d-abia aşteaptă momentul fericit. În tot acest timp, cei doi nu au neglijat munca, sunt foarte activi! 

Laura Cosoi a spus prezent la Gala de Decernare a Premiilor Gopo, acolo unde au fost aleşi marii câştigători. Viitoarea mămică a mers însoţită de soţul său, de Cosmin Curticăpean, care nu a scăpat-o nici măcar o secundă din vedere. A ajutat-o să păşească graţios pe covorul roşu. Chiar de la intrarea în Teatrul Naţional Bucureşti, Laura a atras toate privirile. A purtat o rochie strălucitoare, mulată pe corp, care i-a pus în evidenţă burtica.

Ne-a mărturisit în exclusivitate că se simte foarte bine, că nu a aranjat camera fetiţei, nici nu i-a cumpărat hăinuţe şi încă munceşte cu spor la teatru.

„Nu, nu i-am luat hăinuţe. I-am luat o singură rochiţă pe care am agăţat-o în brad şi practic aşa a aflat Cosmin că urmează să avem o fetiţă. Cam atât. În rest, nu am cumpărat nimic pentru cea mică. Nu, nu am avut superstiţii, nici timp şi până acum  ne-am gândit să nu… Nu am făcut chiar nimic. Nu, urmează, cred că avem timp atunci, înainte are farmec şi mai mult când se întâmplă. (…) Da, de la ei am primit deja destul de multe cadouri aş putea spune. (…) Am avut o sarcină foarte uşoară şi o am în continuarea aşa că Doamne ajută! Da, fac exerciţii, merg în continuare pe un echilibru, am grijă ce mănânc şi evident fac mişcare”, ne-a dezvăluit Laura Cosoi.

Cosmin Curticăpean vrea să asiste la naşterea micuţei

Viitorul tătic s-a declarat a fi un bărbat foarte curajos, vrea să asiste la momentul cel mare, când micuţa lui va veni pe lume. Speră să călătorească curând, în trei

„Nu ştim încă, o să vedem atunci. Probabil că da sau poate nu. Depinde cum o să se simtă Laura. Eu aş vrea. (…) Vacanţele le mai amânăm, le facem cu bebeluşul.”, a adăugat Cosmin.

Imediat, Laura a completat, declarându-se o femeie împlinită:  „Curaj are, dar nu ştiu cum o să mă simt eu în situaţia aia. Nu putem să ne facem planuri chiar acum legat de asta. În momentul ăsta cred că o să am şi cea mai tare călătorie din viaţa mea şi cel mai tare spectacol.”

Mai sunt doar câteva zile până la Paşte, iar cei doi au stabilit deja ce program vor avea.

„Noi facem şi Paştele Catolic şi cel Ortodox. Probabil vom merge în Ardeal. Weekendul acesta joc, vă aştept la teatru. Sunt o mămică activă, muncitoare, pentru că cea mică îmi permite.”

 

Foto: Angelescu Dumitru

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter