Laura Cosoi, însărcinată în luna a șasea, la Gala GOPO! Arată incredibil de bine într-o rochie perfect mulată!

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Prima apariție publică, de când a anunțat că va deveni mămică! Laura Cosoi, la Gala GOPO de anul acesta, a fost o prezență deosebită. Însărcinată în luna a șasea, actrița a strălucit. Arată incredibil de bine și a ales să poarte o rochie perfect mulată, care-i pune în evidență burtica de gravidă.

 

Laura Cosoi e însărcinată în luna a șasea

Laura Cosoi e însărcinată în luna a șasea

A anunțat la sfârșitul anului trecut, că e însărcinată, dar a refuzat să se afișeze în public, până acum! Mândră de schimbările prin care trece, Laura Cosoi și-a arătat în premieră burtica de gravidă astă seară, la Gala Gopo. Deși mai are mai puțin de trei luni și naște, vedeta se mândrește cu o siluetă impecabilă, motiv pentru care a și ales o rochie ce urmărește linia trupului și îi evidențiază formele de viitoare mămică. Ca orice femeie ce urmează să aibă un copil, Laura radiază de fericire și a zâmbit toată seara!

Laura Cosoi, la Gala GOPO

Laura Cosoi a îmbrăcat o rochie perfect mulată, ce îi evidențiază sarcina

Laura Cosoi a îmbrăcat o rochie perfect mulată, ce îi evidențiază sarcina

Gala Premiilor GOPO a reunit cele mai importante personalități din lumea filmului românesc, iar vedetele invitate s-au întrecut în ținute spectaculoase, pe covorul roșu. Ră,âneți alături de noi pentru a vedea cele mai frumoase rochii din această seară.

FOTO: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter