Dezvăluiri după 8 ani de relație. Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan

Publicat pe

Sunt unul dintre cele mai unite, dar și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan? Prezentatorul TV a spus tot, într-un mod care ar flata orice femeie.

 

Prezent la un eveniment dedicate frumuseții, organizat de un cunoscut brand de produse cosmetic, Radu Vâlcan a făcut mărturisi interesante despre viața de cuplu cu soția sa, povestind inclusiv cum a fost cucerit de către Adela Popescu. „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate. Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calitati de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei: m-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, vesela mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut iî tot ceea ce face', spune Radu Valcan. Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasă TV, în anul 2010 și, de atunci, sunt de nedespărțit. Rare sunt, însă, momentele în care se afișează împreună și în care acceptă să vorbească despre relația lor, declarația lui Radu de acum fiind o premieră!

Un posterior frumos – așa l-a cucerit Irina pe Răzvan Fodor

Greu de crezut, dar adevărat. Răzvan Fodor, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, la începuturile anilor 2000, este luat' de mai bine de un deceniu. Iar aleasa lui este Irina, o tânără ce s-a afirmat, ulterior, drept reporter la Pro TV: Ultima oara când m-am îndrăgostit de o femeie a fost acum 11 ani și acea femeie e nevastă-mea. Trei calități – pai nu m-aș duce direct la ele și aș povesti de o chestie pe care o văd eu în ultima vreme, în societatea asta. A apărut această boală pe care eu o numesc GSBM – gene, sprâncene, buze, meșe. Această boală a lovit letal spre fatal în tot ce înseamnă feminitate. Din fericire, atât fetele cât și băieții au început să se dezvolte, să meargă la sală, să-și dezvolte armonios corpul, însă din păcate strică frumusețe de corp cu această boală – GSBM. Revin la cele trei calități care mi-au plăcut la Irina: zâmbet cald si larg, posterior frumos, păr frumos', a declarant Răzvan Fodor.

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter