Cum să nu-ți prinzi părul atunci când este ud

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai părul lung și câteodată te incomodează, mai ales când este ud. Așa că, uneori, îl prinzi, în special când țintești bucle lejere și nu vrei să-ți mai agresezi părul cu ondulatorul. O greșeală comună pentru multe femei! Iată cum să nu-ți prinzi părul când este ud.

Cum să nu-ți prinzi părul atunci când este udCum să nu-ți prinzi părul atunci când este ud

E vară, e cald, părul lung și ud ți se lipește de piele. Te enervează și îl prinzi. La fel, poate scenariul se repetă dar ești la piscină sau la mare.

Citește și:

Cele mai seducătoare produse parfumate de îngrijire ale femeilor, în opinia bărbaților

SOS piele! De ce nu trebuie să fii machiată când mergi la sală

Ori poate vrei să-ți protejezi părul, și decât să mai apelezi la ondulator sau la bigudiurile electrice pentru bucle, îți faci un coc strâns bine în vârful capului și lași părul să se usuce natural.

Avem o veste proastă: niciuna dintre variantele de mai sus nu e benefică pentru păr. Iar dacă mai dormi și cu părul ud, prins bine în coc, dezastrul e și mai mare.

Coada de cal, cocurile strânse, ambele pe părul ud agresează teribil firul care se rupe mai repede ca oricând. Iar elasticele de păr subțiri aproape că te chelesc. Știi despre ce vorbesc, nu?

Dacă vrei să lași părul să se usuce natural, nu îl prinde, maxim folosești niște clești mari, cu dinții largi astfel încât șuvițele să nu-ți vină pe față.

Cât despre bucle, apelează la acest truc! Împarte părul umed în câteva șuvițe mari, aplică pe fiecare un produs de styling, rulează șuvițele delicat, și așa rulate prinde-le apoi în cocuri lejere, fără să pui presiune la rădăcini. Obții bucle beach waves fără costuri de sănătate pentru părul tău.

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter