Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică se pregătesc să devină părinţi. Cât de mult îşi doresc un copil

Publicat pe

Lavinia Pîrva şi soţul său, Ştefan Bănică, fac primele demersuri pentru a deveni părinţi. Recent, bruneta a fost zărită intrând într-o clinică de fertilizare din Bucureşti. Se pare că se pregătesc pentru a avea primul lor copil!

După ce în anul 2017 au decis să oficializeze relaţia, Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva au luat hotărârea şi au trecut la următorul pas, acela de a deveni părinţi. Cântăreaţa se pare că îşi doreşte cu ardoare să devină mamă pentru prima oară. Ştefan este tată de ani de zile, are un băiat, Radu Ştefan care vrea să îl urmeze în carieră, dar şi o fetiţă, pe Violeta, din mariajul cu Andreea Marin.

Recent, Lavinia a fost surprinsă de paparazzi intrând într-o clinică de fertilizare din Bucureşti. Îmbrăcată lejer, cu capul acoperit de o şapcă şi cu ochii ascunşi în spatele unor ochelari de soare, soţia lui Ştefan Bănică a pătruns în spitalul respectiv pe o uşă laterală, ajutată de un cadru medical, semn că nu îşi dorea ca lumea să ştie de prezenţa sa acolo. Înainte de a intra în unitatea medicală, bruneta a fost numai zâmbete şi chiar a schimbat câteva vorbe cu un bărbat, probabil şi el angajat al clinicii respective, scrie Spynews. 

Pare că cei doi au vrut să ţină totul secret, mai ales că Lavinia a intrat şi a ieşit din clădire pe o uşă secundară, nu pe cea din faţă. Întâlnirea cu medicul a fost plăcută, deoarece Lavinia a afişat un zâmbet larg şi la plecare. Oare analizele sunt bune? Sperăm să ne dea cât de curând veşti ca familia lor să se mărească.

Lavinia Pîrva, declaraţii inedite despre copil

În urmă cu ceva vreme, Lavinia spunea că îşi doreşte un copil, care o să vină la momentul potrivit. Între ea şi Ştefan Bănică există chimie. Ea îi îndrăgeşte copiii, pe Radu Ştefan şi pe Violeta, alături de care are o relaţie extraordinară. De multe ori au fost văzuţi împreună, în oraş.

„Echilibrul este cel mai important lucru în viață. Toate vin atunci când trebuie să vină și dacă trebuie să vină. Am o meserie care îmi place foarte tare, am o familie frumoasă, am prieteni minunați în jurul meu și sunt sănătoasă. Niciodată nu mi-am proiectat nimic și nu mi-am făcut planuri în niciun sens. 

Orice femeie la un moment dat își dorește un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viață noastră. Noi suntem la fel de fericiți că înainte de a face acest pas. Cred că e o chimie între noi doi, o compatibiitate.Fiecare om în viață întâlnește un om important de la care are multe lucruri de învățat, cu care se întâmplă să facă o familie. Mi-a plăcut mereu să stau lângă oameni de la care am ce învața.

Există o chimie foarte frumoasă între mine și copii. De altfel, am și deschis o școală de dezvoltare artistică pentru copii. Nu pot să îmi dau seama de unde vine, dar vine natural.Relația cu copiii lui Ștefan este extraordinară. S-a întâmplat să mă placă, sunt norocoasă și ne simțim foarte bine împreună”, a declarat Lavinia Pârva.

Foto: VIVA!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter