Cine este iubitul Iuliei Albu. Vedeta a dezvăluit amănunte despre relaţia lor

Publicat pe

Toţi se întreabă cine i-a furat inima Iuliei Albu după divorţul de Mihai Albu. Iată că de trei ani de zile, vedeta trăieşte o poveste de iubire alături de un bărbat care a făcut gesturi deosebite pentru ea. Îl ţine ascuns de ochii tuturor!

Iulia Albu impresionează la fiecare apariţie. Fie că este vorba despre evenimente mondene, apariţii TV, vedeta alege ţinute extravagante care imediat atrag atenţia. Recent, aceasta a participat la Milano Fashion Week unde a acordat o mulţime de interviuri tocmai pentru că outfit-ul său a fost WOW. 

Despre viaţa sa profesională citim multe, mai ales pe site-ul său. Despre viaţa personală nu vorbeşte prea des, dar într-o emisiune TV a explicat că de trei ani de zile este într-o relaţie serioase şi nu se gândeşte la căsătorie. Bărbatul care o face fericită este afacerist şi pentru ea s-a mutat în România.

Fashion editorul nu i-a dezvăluit nici până acum identitatea celui care îi este alături de trei ani: „Am iubit de trei ani, el se ocupă cu niște afaceri, dar nu are nicio treabă cu moda. S-a mutat aici, în România. Nu eu trebuie să mă gândesc la căsătorie. Nu ne grăbim. Nu înseamnă nimic un act, am mai trecut prin asta, o dată”, a dezvăluit Iulia Albu la Pro TV.

Iulia Albu şi iubitul, în parc

Mihai Albu îşi vede în fiecare lună fetiţa

Iulia Albu şi fostul soţ divorțat la începutul anului 2013 și nu au reușit niciodată să fie în relații foarte bune: „Mihai își vede fetița la două-trei săptămâni, fetița este în clasa a 3-a și a fost ziua ei ieri. Am fost doar la o ședință cu părinții și m-am dus după filmări, deci aveam o costumație inedită. La început oamenii ziceau că sunt nebună, dar nu eram orice nebună, eram nebuna cu găina. Era o găină foarte drăguță. Mă duceam cu ea peste tot. Acum am doi cocoși și o găină, dar nu îi mai țin la mine acasă. Le văd cam o dată la două luni. Iubitul meu nu îmi ia trandafiri, știe că nu îmi plac trandafirii”, a mai povestit Iulia Albu la TV.

Foto: Facebook, Cancan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter