Primele fotografii OFICIALE de la nunta fostului Principe Nicolae. 10 imagini de basm!

Publicat pe
Primele fotografii OFICIALE de la nunta fostului Principe Nicolae. 10 imagini de basm!Primele fotografii OFICIALE de la nunta fostului Principe Nicolae. 10 imagini de basm!

Ca un adevărat cuplu regal s-au prezentat fostul Principe Nicolae și Alina Binder la nunta lor, lucru pe care primele fotografii oficiale ale mirilor vin să-l confirme. Cei doi au făcut publice o serie de fotografii de la cununia civilă, ce par desprinse dintr-un basm cu prinți și prințese.

Chiar dacă lui Nicholas Medforth-Mills i-a fost retras titlul de principe în 2015, sângele apă nu se face, vorba unui vechi proverb, așa că fostul membru al familiei regale a dat dovadă de ținută în organizarea nunții sale, ce a avut loc la Sinaia. La recepția de după nuntă au luat parte circa 250 de persoane, dintre care, așa cum ne-a povestit unul din nașii cuplului, Liviu Popescu, mulți au fost invitați cu sânge albastru din 30 de țări, printre care Australia, Africa de Sud, Argentina, Belgia, Franța, Italia, Portugalia, Ungaria, Germania.

Primele fotografii oficiale de la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Fostul principe al României a făcut publice primele fotografii oficiale de la cununia civilă, în care apare alături de aleasa inimii sale și de membri ai familiei, cele două perechi de nași, domnișoare și cavaleri de onoare. Dintre membrii familiei lui Nicholas Medforth-Mills, sora sa a fost singura care a participat la nuntă. Familia Regală, inclusiv mama acestuia, au anunţat că nu vor participa, însă nici măcar acest lucru nu a umbrit fericirea tânărului de 33 de ani.

„Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special. A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei. A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu au fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre. Este o surpriză unde vom merge în luna de miere, dar vom sta în România pentru mai multe zile şi anul viitor vom avea o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în ţară, în România, ţara noastră', a declarat presei fostul Principe Nicolae după nuntă.

Foto: nicolaealromaniei.ro

Citește și:

Este OFICIAL. Mihai Petre revine în juriul Românii au talent

Whats Up a fost operat de urgenţă. Artistul risca să îşi piardă vederea

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter