Liceenii varianta 2017. Cât de bine seamănă fiul, Radu, cu tatăl Ştefan Bănică Jr.

Publicat pe

Ştefan Bănică Jr. poate fi mândru. Are un fiu care îi calcă pe urme atât în aceea ce priveşte cariera profesională, cât şi felul în care arată. Iată ce asemănare izbitoare! 

Radu Ştefan Bănică este fiul artistului Ştefan Bănică. Are 15 ani şi de anul trecut, din 2016, a intrat la liceu. La primul bal din viaţa sa deja a reuşit să cucerească scena, a primit premiul de Mister Boboc. Acum este deja clasa a X a, ba chiar termină şi primul semestru în această perioadă. Pare să se concentreze mult pe cursurile sale, pe şcoală, pe cariera pe care vrea să o urmeze şi mai participă câteodată la un eveniment alături de tatăl său.

Radu Ştefan Bănică a atras atenţia recent în momentul în care a încărcat pe Facebook o poză. Este foarte aranjat, cu părul atent coafat, haine alese şi o postură mai ceva ca un fotomodel.

Nu este însă pentru prima dată când adolescentul impresionează cu frumuseţea sa. Are ochi verzi, pătrunzători şi multe din trăsăturile tatălui său.

Ce impresionează acum este altceva. Poza încărcată de Radu în perioada aceasta din decembrie aduce foarte mult cu felul în care arăta Ştefan Bănică Jr. în anul 1986, atunci când a apărut filmul „Liceenii”. Ambii au părul mai lung, bine aranjat şi faţa impecabilă, cu sprâncene bine conturate. Nu e niciun dubiu, sunt tată şi fiu!

Citeşte şi: Meghan Markle, viitoarea soţie a Prinţului Harry, şi-a ales deja modelul rochiei de mireasă 

În perioada 1994-1999, Ştefan Bănică Jr a avut o relaţie cu Camelia Constantinescu. Aceasta a fost şi cea care i-a dăruit artistului primul copil. Radu locuieşte în prezent cu mama sa.

Foto: Facebook, Colaj

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter