S-a aflat cum arată potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle! (Foto)

Publicat pe

După ce, recent, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut pasul mult așteptat, anunțându-și logodna, acum preocupările presei, dar și ale oamenilor oboșnuiți au migrat în altă direcție, așadar nu e de mirare că s-a aflat cum va arăta rochia de mireasă a lui Meghan Markle!

 

Deja nu mai e un secret pentru nimeni că Palatul Kensington i-a cerut designerului israelian Inbal Dror schițe ale viitoarei rochie de mireasă a lui Meghan, nunta urmând să aibă loc în luna mai a anului 2018, deci, dacă fiind amploarea evenimentului, timpul e foarte scurt. Desigur, este posibil ca Meghan să aibă alte preferințe pentru cea mai importantă zi a vieții sale, însă Dror are o carte de vizită atât de impresionantă, încât nu e exclus ca, în cele din urmă, el să fie alesul.

 

Întâmplarea (sau nu) face ca trei dintre schițele desenate de Inbal să fi intrat în posesia presei, astfel încât, în acest moment, toată lumea și-a făcut o idee despre cum va arăta potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle. Schițele prezentate de designer arată spectaculos, toate trei rochiile fiind cu mânecă lungă (o tradiție în familia regală), dantelă și detalii încrețite și, cel mai important, mulate pe corp. Chiar dacă rochiile nu au decolteu, faptul că vor urmări linia trupului lui Meghan o va face pe viitoarea mireasă să arate extrem de sexy.

 

Inbal Dror a îmbtrăcat de-a lungul timpului nenumărate vedete, printre care Naomi Watts și Beyoncé, rochia purtată de aceasta din urmă la Premiile Grammy în 2016 fiind una extrem de sexy, care atunci a atras atenția tuturor, așa că, dacă Meghan va alege unul dintre modelele propuse de designer pentru rochia de mireasă nu va da greș. De altfel, Inbal Dror este un nume extrem de popular în lume pentru modelele create, acestea reușind să surprindă prin versatilitate – rochiile de mireasă ale designerului pot fi elegante și conservatoare, ori hot și tinerești, așadar abia așteptăm să vedem care va fi alegerea lui Meghan!

S-a aflat cum arată potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle! (Foto)S-a aflat cum arată potențiala rochie de mireasă a lui Meghan Markle! (Foto)

Oana Pantazi

Foto: Hepta, TMZ.com, Getty

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter