Lidia Buble a vorbit despre copii de față cu Răzvan Simion. Iată cum a reacționat acesta!

Publicat pe

Lidia Buble a vorbit despre sarcină și despre dorința de a avea un animal de companie chiar sub privirile lui Răzvan Simion.

Supusă unui interviu fulger de către Dani Oțil în platou la „Neața cu Răzvan și Dani', Lidia a dat din casă și a spus cât de răbdădor și drăgăstos este Răzvan cu ea, dar mai ales a dezvăluit și ce părere are prezentatorul despre un copil sau despre un câine ca animal de companie.

Sunt o femeie puternică şi pot să fiu orice vreau să fiu. O mamă bună, o călătoare bună. Mi-a spus că dacă vin cu unul acasă dorm pe preș cu el (despre câine). Nu mi se spune asta niciodată, că decât un copil, mai bine îmi ia un căţel', a spus artista. În tot acest timp Răzvan o privea atent și drăgăstos.

Au fost în vacanță la Roma

Lidia Buble și Răzvan au fost în vacanță la Roma în weekend, iar în urma acesteia iubitul ei s-a ales cu o nouă poreclă: „Dl. Google'.

E darnic, chiar este bărbatul ideal, are răbdare să stea după mine în magazine. Și dacă stau o oră într-un magazin și mă uit de 10 ori la aceeași pereche de pantaloni, are răbdare. El m-a plimbat, mi-a arătat foarte multe locuri. Eu deja îi spun lui Răzvan „Dl. Google', știe foarte multe chestii, nu are nevoie de hartă, știe absolut tot. Mi-a arătat foarte multe locuri frumoase. Am fost la Vatican. Am plecat cu treabă și l-am luat și pe el cu mine', a spus cântăreața sub privirile lui Răzvan.

Pregătește deja două piese

Nici nu a lansat bine piesa „Eu voi fi', că Lidia a pregătit deja alte două melodii pentru următoarea perioadă. Mai mult, iubitul ei o susține foarte mult în ceea ce face și a devenit principalul sfătuitor atunci când vine vorba de partea profesională și știe deja cum sună piesele care vor fi lansate pe parcursul acestui an.

Deja am pregătit următoarele două piese. Am pregătit pentru vară una mai mișcată, după care urmează din nou una lentă', a mai adăugat artista.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Lidia Buble și-a pus sufletul pe tavă în noua sa piesă „Eu voi fi'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter