Agenda săptămânii 27 martie - 2 aprilie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 27 martie

Concert: Bill Laurance, de la ora 20:00, în Control

Teatru: Angajare de clovn, de la ora 19:30, la Teatrul Național București

Cinema: Life: Viața – primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ.

Marți, 28 martie

Concert: Proconsul, de la ora 22:15, la Berăria H

Teatru: #Emojiplay, de la ora 19:00, la Excelsior

Cinema: La fillei inconnue – Într-o seară, după ce programul s-a terminat și cabinetul s-a închis, o doctoriță aude soneria, dar nu răspunde. În ziua următoare, poliția o informează că o tânără a fost găsită moartă la ușa ei. Copleșită de remușcări, doctorița va începe o investigație pe cont propriu în identificarea femeii care a fost omorîtă, chiar dacă asta înseamnă să-și pună propria viață în pericol.

Miercuri, 29 martie

Concert: Postmodern Jukebox, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Teatru: Am iubit, am purtat, am pierdut, de la ora 20:00, la Hanul Gabroveni

Cinema: CHIPS: Polițiști de belea – Jon Baker și Frank „Ponch” Poncherello s-au înrolat recent în patrula de poliție autostrăzi californiană, însă din motive cu totul diferite. În timp ce Baker, fost motociclist profesionist scos din circuit din cauza accidentelor multiple, vrea să-și refacă viața și căsnicia, Poncherello este agent federal sub acoperire investigând cazul unor jafuri ciudate. Cei doi devin parteneri, însă lipsa de experiență a unuia și egoismul celuilalt îi fac mai mult să se certe decât să colaboreze.

Joi, 30 martie

Concert: Phantogram, de la ora 22:00, în Quantic Club

Teatru: Corp străin, de la ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de stat

Cinema: Beauty and the Beast – redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, îl găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

Vineri, 31 martie

Concert: Damian & Brothers – Gypsy Rock, de la ora 20:00, la Sala Palatului

Teatru: Fermoare, nasturi și capse, de la ora 20:00, la La Scena

Cinema: Gost in the Shell – Într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson – Major, un hibrid unic om-cyborg – va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune.

Sâmbătă, 1 aprilie

Concert: Suflet în culori: Trio Huillet – concert caritabil, de la ora 19:00, la Sala Radio

Teatru: Vulpea și Corbul, de la ora 11:00, la Teatrul Coquette

Cinema: Smurfs: The lost village – O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel! Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, multe surprize îi așteaptă la tot pasul pe năstrușnicii Strumpfi. Cei patru prieteni albaștri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria ștrumpfilor!

Duminică, 2 aprilie

Concert: Gala Premiilor Jazz, de la ora 18:30, la Hard Rock Cafe

Teatru: Puslamaua, de la ora 17:00, la Club The Hub

Cinema: The Bye Bye Man – Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!'. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul. Mai există vreo cale de scăpare?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter