Cheryl Cole şi Liam Payne au devenit părinţi pentru prima dată. Sunt 10 ani diferenţă între ei!

Publicat pe

La 32 de ani, Cheryl Cole a devenit mămică pentru prima dată, vedeta aducând pe lume un băieţel în dată de 22 martie.

 

Tatăl micuţului este Liam Payne din trupa One Directon, cu 10 ani mai tânăr decât Cheryl. Cei doi sunt împreună de aproximativ un an de zile, iar acum trăiesc cele mai fericite momente.

 

„Incredibil de fericit' a mărturist Lyam că este pe Instagram, acolo unde a postat şi prima fotografie cu bebeluşul. „Apropiaţi mei ştiu că de foarte puţine ori rămân fără cuvine, însă acum… Sunt incredibil de fericit să îl primim pe copilul nostru… nu voi uita niciodată în viaţa mea aceest moment', a scris artistul extrem de emoţionant.

Liam a făcut şi o declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Cheryl: „Sunt cel mai mare admirator al incredibilei lui mame şi al felului în care ea a ştiut să treacă peste asta, datorită ei visurile mele au devenit realitate. Nu am ales încă prenumele, însă el ne-a umplut deja inimile de fericire. Mă simt binecuvântat'.

 

În luna noiembrie s-a aflat că Cheryl si Lyam se pregătesc să devină părinţi, deşi nu erau împreună decât din luna februarie 2016. Cei 10 ani diferenţă nu au contat, iar acum cei doi au primit cel mai frumos dar. Lyam a declarat ca aşteaptă ca Cheryl să nască pentru a o cere în casătorie. Cum bebelusul a venit deja pe lume, aşteptăm să vedem inelul de logodnă pe care il va primi frumoasa brunetă!

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

Cheryl Cole – Prima aparitie pe covorul rosu cu noul iubit

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter